teisipäev, 8. oktoober 2013

Itaalia MM laager – Asiago haigla külastus

Laager küll käib veel või vähemalt mõne jaoks, kuid minu jaoks sai maastikel jooksmine juba laupäeval lõpu. Sain kokku teha sisuliselt 6,5 orienteerumistreeningut.

Suutsin laupäevases trennis end vigaseks kukkuda. Komistasin või jalg jäi kuhugi kinni ja lendasin otse kivi otsa. Lauri oli umbes 50 meetri kaugusel. Alguses tõusin püsti, tundus täiesti tavaline põrutus, et natuke lonkan ja siis jooksen edasi. Mõne sekundi pärast viskasin pilgu jalale ja vaatepilt oli... Põlve all, sääre siseküljel, luu kõrval oli auk. Hõikasin Lauri kohe enda juurde.

Olime autole suhteliselt lähedal ja kuna kukkusin otse metsateele, siis lohistasin end Lauri abiga poole kilomeetri jagu mööda teed, et pääseda autoga pääsetavasse kohta. Päris mitmel korral hakkas pilt mustaks minema, kuid siis istusin kohe maha. Haav oli küll verine, kuid õnneks verejooksu polnud.

Kaks tundi pärast kukkumist jõudsime Asiago haiglasse. Õmblused tehti vist kahes kihis, kuna haav oli sügav. Kokku vist üle kümne õmbluse. Luud terved.

Longates saan end liigutada. Nüüd ei ole muud kui puhata, Eestisse jõudes võetakse õmblused välja. Vigastuse ajastus on selles suhtes hea, et see juhtus hooaja viimasel nädalal. Jooksmata jääb ainult 25manna, kuid kahju on sellest, et sain nii vähe järgmise aasta Itaalia MM maastikutüüpidega tutvuda.


Elu on selline.


Kommentaare ei ole: