laupäev, 4. september 2021

Läti MV tavarada

Lätis sai joostud üks tugev tavaraja treeningvõistlus. Treening just pigem selletõttu, et ma ei valmistunud selleks üldse, läksin treeningväsimuse pealt ja nii ei suutnud ka endast rajal maksimumi välja pigistada.

Maastik oli mitmeosaline. Soojenduseks neli punktivahet ilusamas männimetsas, mis kohati oli küll peitlik, kuid siiski kiiresti joostav ja ülejäänud rada kulges erineva läbitavusega võserikes soode vahel.

Keha päris täiel võimsusel polnud valmis koostööd tegema. Ilmselt eelneval nädalavahetusel joostud kolm starti olid väsimuse näol veel täiesti organismis sees.

Orienteerumistehniliselt oli väljakutseid piisavalt. Suurim eksimus oli luubi mitte kaasa võtmine, mis sundis päris palju seisakuid tegema. Punktide ründamine oli selle võrra kohati suhteliselt keeruline, kuna lihtsalt ei lugenud 1:15000 kaardilt infot välja. Heast orienteerumisrütmist niimoodi rääkida ei saa.

Sellegipoolest oli rada huvitav ja sai väga hea orienteerumiselamuse. Võiks arvata, et sellisel maastikul võib päris palju nõgest olla, aga õnneks kohtasin ainult mõnel korral ja siiski oli võimalik seda vältida.

teekonnad

tulemused



teekond


Kommentaare ei ole: