teisipäev, 2. oktoober 2012

Suunto Games 2.päev


Vead:
7.KP - Kompassi mitte jälgimine. (1:10)
8.KP - Punktist lõuna poole oli sama sugune nina, nagu seda on punkti juures. (0:05)
9.KP - Ei suutnud kaardilt orienteerumiseks vajalikku infot kätte saada. (0:35)
11.KP – Ei orienteerunud punkti rõnga keskkohani välja. (0:05)
13.KP – Punkt tuli varem vastu kui ootasin. (0:05)
14.KP – Ei näinud punkti ega ka objekti võsas. (1:15)
15.KP – Võsast välja rabelemine vales suunas ja siis kaardi valesti tõlgendamine. (0:25)
18.KP – Ei näinud punkti ega ka objekti võsas. (1:30)
19.KP – Ei orienteerunud. (1:00)
20.KP – Võtsin suuna sihi, mitte põhja-lõuna joone järgi. (0:50)
22.KP – Ei kujutanud ette, et see nõlv võib nii suur olla ja siis ei julgend piisavalt alla kohe minna, vaid passisin nõlva peal. (0:15)

Kokku viga 8:15.
tulemused (kaks päeva koos)

Hetkeseis on selline nagu ta hetkel on. Pean tunnistama, et orienteerumisvorm ei ole päris see, mis see peaks olema. Samas Põlula kaardi skeem jääb minule arusaamatuks seni kuni keegi selle maastiku mõnekümne aasta pärast uuesti üle joonistab. Või tuleb minna leedu keele kursustele.

Nädalavahetusel ei saanud ilma vigastuseta. Nimelt parema jala achilleuse kõõlus on saanud tõsise ülekoormuse. Laupäeval enne starti ei olnud midagi. Laupäeva õhtul andis vahepeal kergelt tunda, oli selline tunne, nagu oleks kuhugi jala ära löönud. Pühapäeva hommikul soojendust tehes oli asi vähe tõsisem. Igal jooksusammul käis väike valu läbi. Soojenduse ajal läks natuke paremaks ja enne vahetult enne starti unustasin üldse ära, et selline probleem on. Metsas andis ka paar korda tunda. Aga pärast riiete vahetamist läks kõõlus nii valusaks, et kõndides tõuget tehes oli valu pidevalt sees. Lihtsam oli teisel jalal hüpata. Esmaspäeval oli seis sama. Kasutusele võtsin kannatoe, mis tõstab kanna natuke kõrgemale, et pinget kõõluses vähendada. Nüüd teisipäeva hommikul tundub, et seis on parem. Eks näis...

Kommentaare ei ole: