esmaspäev, 4. juuli 2011

Euromeeting Kainuus 1.päev

Täna algas minu jaoks Kainuu o-nädal, kus põhiklass jookseb euromeetingut. Esimeses vaatluses pakuti sprinti Kuhmo linnas. Sain kohe kolmandana rajale, seega ei pidanud kaua passima karantiinis, viimased startijad istusid seal vähemalt kaks tundi. Soojendusel jalad rasked ei olnud ja valu lihased ka ei teinud, nagu nad seda nädala alguses tegid. Enne jooksu võtsin eesmärgiks teha puhas sooritus, et pigem võtta hoog maha ja orienteeruda, kui pea seljas vale nurga taha joosta.

Rajal oli selline mõnus tunne, ei olnud raskusi kiiruse hoidmisega ja kui tekkis mõni koht, kus saaks vajutada, siis seda ka tegin. Otsest puhkust kaardilugemisest ei saanud, pidevalt oli midagi nokitseda. Seitsmendasse puntki minnes suutsin pargis märjale asfaldile külje maha panna, õnneks pääsesin kohe liikuma. 10.-16.punkt tegin rajal olles kõik ideaalselt. Võtsin aega planeerida, jäin isegi seisma. Kuid nüüd hiljem analüüsi tehes selgus, et ma ei märganud 11.KP-sse minnes ja välja tulles ühte väikest valget riba. Sellega läks kaotsi umbes 20sekundit. Kogu ülejäänud raja peale näen ainult kuni 10sekundit, kus oleks saanud kiiremini.

Enne jooksu poleks uskunud, et nii ette platseerun, kuna viimased paar nädalat on lihased mõnest treeningust mitmeid päevi valutanud ja rahulikus jooksutrennis on kiirus olnud aeglane. Tulemuseks 11.koht ja kaotust Erik Rostile 35sekundit.

Homme toimub ühisstardist tavarada ja netist saab GPS-seuranta vahendusel võistlust jälgida. Start on 15:10. link

Kommentaare ei ole: