esmaspäev, 13. september 2010

EMV pikk rada

Laupäeval toimus ühistreening Voose metsades. Kõige pikemale rajale suundus kuus tegelast. Kui tavaliselt trenniks eriti ei valmistu, siis nüüd võtsin ikka kaks geeli kaasa, et jõuvarusid hoida. Start oli rahulik, vajusin rongi taha, aga esimese punkti juures pidasin end targemaks ja läksin veale. Grupp läks minema ja jäin üksi. Ei teinud sellest paanikat, kuna nägin kui aeglaselt liigutakse. Võtsin natuke hoogsamalt ja varsti olid nad käes. Edasi tiksusin koos teistega, hoidsin end grupi lõppu. Enne esimest joogipunkti võtsin geeli sisse ja õnneks jõudis punane Välk ka veega kohale, nii et kurk ei jäänud kuivale. Joogipunkti juurest sai mitu isikut minema, kuid nad ei saanud juua. Lasin vahel käriseda, kuna enesetunne oli hea. Puntkis olid jälle kõik koos, siis tuli pikem etapp, mille lahendasin teistest paremini ja pidin esimeseks minema. Õnneks sokerdasin järgmisega ja tuldi järgi. Selleks ajaks oli kulgetud natuke üle 40minuti ja oli näha elavnemist. Kahjuks tegin kümnenda puntkiga vea ja kõik said minema.

Nii olin teadmatuses mitmendal kohal liigun üle tunni aja. Vahepealse aja sisse mahtus hunnikus vigu, kokku umbes 8-9minutit, rajal ei saanud arugi, et nii palju. Suurim lollus oli üht liblika kaart vale pidi läbida, õnneks kontrollisin punktinumbreid. Viimases joogipunktis selgus, et liigun neljandal kohal ja kolmas kohe ees. Enne viimast joogikat võtsin küll geeli, aga ei joonud piisavalt vett peale ja nii hakkas õige varsti mootor tõrkuma. Õnneks olin nii adekvaatne, et suutsin kolmandal kohalgi välja tiksuda.

Järgmisel aastal tuleb minna uue taktikaga pikale rajale peale ja kindlasti tahaks minna Voosele uuesti orienteeruma ja endale tõestada, et suudan seal korraliku soorituse teha.

teekond

tulemused

1 kommentaar:

Peep O. ütles ...

Palju õnne järjekordse medali puhul!

Ja tere tulemas 2011. a. Suvejooksule, mis toimub samal kaardil.