pühapäev, 10. mai 2009

Enne tähtsaid võistlusi


Kolmapäeval, 6.mail toimus Sauel Tallinna MV sprint, mis oli omamoodi huvitav. Tegu ei olnud tavalise linnasprindiga, vaid joosta tuli võsas. Jooksukiirus läks vahepeal päris alla, aga kui piisavalt rabeleda, siis saab igast tihnikust kiiresti läbi. Viga kogunes 2,4km raja peale 70sekundit, sellest 45sekundit tuli esimese punktiga. Kuid hea oli see, et jalgades oli jõudu piisavalt.
Tulemused

Laupäeval, 9.mail oli võimalik joosta krossi Intsikurmus. Nimelt toimus II Intsikurmu jooks. Kahjuks eelmine aasta seal joosta ei saanud ja enda aasta taguse vormiga võrrelda ei saa. Jooks kujunes väga raskeks. Algul hoidsin meelega tempo all, kuna tavaliselt alustan väga kiire tempoga. Aga ikkagi hakkas pärast kahe minutist jooksmist raske ja siis tuli terve rada kannatada. 4km ajaks tuli 14:48, eesmärgiks oli joosta alla 15minuti.
Tulemused

Pühapäeval, 10.mail jooksin Krootuse kaardil Lõuna-Eesti karikavõistlust. Kolmandasse punkti minnes suutsin kuivanud kuuseoksa endale silma joosta. Kõlas väike karje üle metsa ja siis hakkasin edasi liikuma. Mingi aja tagant hakkas silm vesistama, kuna mingi risu oli silma jäänud. Nii tekkis vahepeal raskusi kaardi lugemisega, nii tuli punktile peale minna lihtsalt suunaga. Viga tuli natuke alla 2minuti. Kusjuures esimese poole rajast jooksin ma puhtalt.
Tulemused



Nüüd on kolmel nädalavahetusel järjest tähtsad võistlused: EMV lühirada ja teade, Soome pikk rada, Balti MV. Mitte ükski ei toimu Eestis, nii et tuleb natuke reisida.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Osta omale kaitseprillid.

Kristo ütles ...

Kaitseprillid on mul olemas, aga need kahjuks ei saanud võistlusele kaasa.

Markus ütles ...

Intsikurmu kaardil on huvitavat matemaatikat tehtud.
Mõõtkava 1:5000 ja 1cm = 75m.

Teine huvitav kaart on pühapäevast...jooksitegi käsitsi joonistatud kaardiga? Masu ja vedel?

Kristo ütles ...

Ei pannud ise tähelegi seda huvitavat matemaatikat :D

Pühapäeval jooksime tõesti käsitsi joonistatud kaardil, aga selle eest oli tegu trükikaardiga, mitte nagu oli seda Ilves-3 teisel päeval, kus kaart oli loetamatu kohati. Mind see käsitsi joonistatud rada ei seganud.

Kobrasel on vist Krootuse kaarte tohutult trükitud ja nüüd teevad järgmised paarkümmend aastat päevakuid/võistlusi seal.

Anonüümne ütles ...

Jungade rahad said lõpuks otsa vist.

Raido ütles ...

Oma klubi kaitseks pean ikka välja astuma ja ütlen, et mina kuulsin hiljuti sellist infot, et Põlva trükikoja printeritega juhtus midagi. Võimalik, et see oli põhjuseks.