kolmapäev, 3. oktoober 2007

BALTIC JUNIOR CUP 2007

Sai siis käidud(28-30 oktoober) Lätis(Jurmalas) ühel suurel võistlusel, kus oli esimest korda esindatud ka Eesti koondis. Peale meie olid esindatud Rootsi kahe maakonnaga, Poola ja muidugi ülejääänud kaks Balti riiki. Konkurents tõotas tulla tõsine ja seda ta ka oli.

Kohale jõudsime juba reedel, et saaks harjutuskaardil natuke kaardist ja maastikust aimu. Maastik tundus lihtne ja kiire aga minule oli kohe selge, et suurelt kiiruselt on väga lihtne lolliks minna ja uitama minna.

Laupäeval joosti tavarada. Minu lolluste rida hakkas juba esimese punktiga. Kõige suurem viga tuli kuuenda punktiga, kus ma ei suutnud oose korralikult välja lugeda ja nii ma hakkasin vales kohas punkti tahtma. Väikseid apsakaid tuli ka teiste punktidega, kuid mitte enam nii suuri. Raja teise poole jooksin koos kaks minutit varem startinud konkurendiga. Koht ja aeg mulle pettumust ei valmistanud, kuna see oli ainuke nädalavahetus, kus tuli võistelda puhkuse ajal(puhkeperiood algas pärast pikka rada ja lõppeb pärast oktoobri esimest nädalat).
Tulemused

Pühapäeval äratus 5:50 ja kella kuueks sööma. Nimelt start oli üllatavalt vara 8:30. Esimest vahetust jooksid kõik HD18 klassi jooksjad. Trügimist, nügmist ja peksmist esines esimestes punktides parajalt. Pärast seitsmendat punkti läks asi käest ja hakkasin enda aretust tegema. Kaheksandast välja minnes täielik lollus, ma tõesti ei saanud aru, kuidas ma ajasin sassi kaks täiesti erinevat etappi 8-9 ja 11-10. Suund täiesti õige aga maastik ei klapi, kedagi järgi ka ei tule, siis ühel hetkel mõistan, mida ma teinud olin ja läksin punkti. Täielik kaos, grupist maha jäänud ja tempo ka madal. Lõpus vaatan, kuidas Kaspar leidis endas järgmise käigu ja jookseb tuimalt eest ära. Rahuloluks põhjust pole, lihtsalt mängisin oma kaardid käest ära.
Tulemused

Nüüd siis selle nädala lõpuni puhkus ja siis hakkan põhja laduma järgmiseks hooajaks.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hello Kristo!
So I see that you made the same mistake on control 6 as me and when you saw me, you said "unlucky" :D
Happy New Year! Good luck next season ;)

P.S. I hope you'll write in English :)