esmaspäev, 24. august 2020

Eesti omavalitsuste suvemängud Paides

Nädalavahetusel toimusid omavalitsuste suvemängud. Kui varasemalt on võistlus toimunud metsas, siis sellel korral kolisid võistlused linnatingimustesse. Laupäeval oli kavas sprint ja pühapäeval sprinditeade.

Võtsin mõlemat starti väga tugeva treeninguna ja eelkõige ettevalmistusena nädal hiljem Narvas toimuvate võistluste jaoks. Samas ega ma end tagasi ei hoidnud, füüsiliselt pingutasin oma võimete piiril.

Sprint oli nii distantsi kui ka ennustatud võitjaaja poolest pikem, kui seda reeglina sprindid on. Samas oli see hea, sai ühe stardi eest rohkem orienteeruda. Naljahambad võiksid muidugi kohe öelda, et alati saab kauem rajal olla. Sooritus sujus enam-vähem. Oli rajalõike, kus endale tundus, et jooksujõudu on ja liigun ideaalseid valikuid pidi. Samas päris mitmel korral olid etapid ette lugemata või silm ei seletanud jooksu pealt kaardil olevat joonist (linnamäe labürint). Raja suutnuksin läbida 20 sekundit kiiremini.

sprindi teekond
Kolm kõige väledamat



sprindi tulemused


Sprinditeates enam nii lihtsalt ei pääsenud, keha oli väheke kange võitu ja enda kiiremini liikuma panemise nimel pidi vaeva nägema. Nii keskendusin päris mitmel korral jooksukiirusele, mitte eesolevate rajavalikute tegemisele. Rajal ei olnud iseenesest mitte midagi ekstra keerulist, kuid kiirus ja hapnikuvõlg tegid oma töö ja tulid mõned valed valikud. Varusse jäi 20 sekundit.

sprinditeate teekond
Sprinditeate parimad. Kolmandal astmel on au koos olla koos kõige paremaga.


sprinditeate tulemused

Võistluse koduleht

Nüüd aeg natuke treeningmahte alla lasta, et jõuaks Narvas pingutada.

Sport soosib tugevamaid. Kokkuvõttes võitis orienteerumise Tartu vald.



Kommentaare ei ole: