esmaspäev, 15. veebruar 2016

Orienteerumist soosiv veebruar

Lumevaesed olud soosisid läinud nädalalõpul metsas orienteerumist. Team 2017 kogunes kolmeks päevaks Jõulumäele. Kavas oli ainult neli treeningut, kuid selle eest kvaliteetsed. Kolm treeningut olid orienteerumised, mis aitasid küllaltki roostes orienteerumist natuke üles turgutada. Päris meelest polnud läinud, pigem oli natuke rohkem probleeme keskendumisega.

Kuid peab tõdema, et ega kolm orienteerumistreeningut ei jätnudki kõige sügavamat ja valulikumat mälestust antud kogunemisest. Laupäeva hommikune treening koosnes soojendusjooksust, jooksutehnikast, hüplemistest, hüpetest, jõuharjutustest ja lõdvestusjooksust. Iseenesest ei midagi erilist, aga nii mina kui ka paljud teised tunnevad ilmselt mitu päeva veel seda mõnusat valu eesmistes reielihastes, mis said korraliku koormuse. Põhimõtteliselt leiti üles üks nõrk koht, hüpped, millele pole vähemalt mina rõhku pannud tänavusel talvel. Kuid see on vaid hea, et valu selline on, järelikult toimub areng. Ainult, et jube ebamugav on kõndida, kuid see käib asja juurde.

1. treening. öine. igaühel oli oma esimene punkti, kus ta alustas oma rada

3.treening. suuna harjutamine

4.treening. pikk treening, mis algas Rannametsa kaardil, siis 7km jooksu mööda teed Jõulumäe kaardile ja siis taas orienteerumisrada.

Kommentaare ei ole: