neljapäev, 14. juuli 2011

Huippuliiga 3.osavõistlus(Fin-5 3.päev)

Kainuu järgselt võtsin rahulikult, ühe päeva puhkasin, pühapäeval sörkisin 43minutit rahulikult. Esmapäeval tegin 30minutise sörgi ja õhtul samu kiirendusi, mis tegin enne Kainuut. 3*500meetrit(enamus on allamäge). Ajad olid koguni 5sekundit paremad kui eelmisel korral, enesetunne umbes sama. Teisipäeval sörkisin hommikul 30minutit ja õhtul tegin 4km, mille sees oli üks 500meetrine kiirem lõik(sellel korral jooksin mäest üles). Tunne oli kerge ja vaja oli ainult selget pead Huippuliiga sprindi jaoks.

Kolmapäeval oligi sprint Lohja keskuses. Sooja sai teha mingi kaubamaja all keldris. Esimesed etapid olid kohe suhteliselt keerulised. Teises punktis jäin lausa korraks seisma, et asjale pihta saada, õnneks ei teinud halba valikut. Kolmandasse puntki läksin pisut valesti sisse ja läksin sama teed mööda välja ka. Esimese järsu tõusu suutsin joosta, aga hoidsin pisut tagasi. Kuuendasse ei jaganud kõige paremat varianti ära ja jooksin ringi. Umbes 6.-7.etapi peal andis selgelt tunda, et minekut pole, täielik kangutamine. 11-12-13-14 tegin kas vale valiku või kõhklesin ja ei liikunud piisava kiirusega. 16.etapi alguses hakkas ikka väga raske ja ees ootas veel teist korda mäkke ronimine. Tõus oli nii raske, et võttis kõndima. Lõpus veeresin mäest alla. Kaotust võitjale 46sekundit ja sama aeg Lauriga. Peetrile jäin 6sekundit alla.

GPS(kõigil vist oli see küljes, seega hea võrrelda)

Väga huvitav sprint oli, aga mees, kes seda rada läbis polnud heas hoos. Kohutav kannatamine, sarnane tunne oli kevadel esimest sprinti joosta. Samas Kainuu sprindi eelsel päeval oli kehv tunne ja jalad ei olnud niivõrd head, aga võistlusel olid head. Nüüd Lohjas oli päev varem jalg suhteliselt hea, aga võistlusel jälle kehvem. Võib arvata, et pole veel Kainuust täielikult ära taastunud ja see on ka üks põhjusi, miks seda särtsu pole.

Pildil on Lauri, kes võistles ka hüplemises.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

GPS oli kõigi vist jah, aga sprindi puhul on see gepsuvärk suht porno - rajavalikuid võid aimata, aga täpset liikumisteed küll ei näe.
RR