reede, 8. juuli 2011

Euromeeting Kainuus 4.päev

Täna sai raske katsumus läbi viitstardiga. Terve rada olin suremas. 25.minutil võtsin tavarajast ülejäänud geeli, kuna tunne oli selline, et edasi joostes ei ole võimalik liikuda. Nõrgema iseloomuga isikud oleks tollel hetkel katkestanud, aga mina jätkasin rada. Raja lõpus sundisin end mees-mehe heitlusse ja väljusin võitjana. Minu võit tänasel päeval oli 12.koht ja nelja päeva kokkuvõttes 14minutit võitjale kaotust. Kusjuures 13minutit kahe viimase päevaga.

Enne Kainuut arvasin, et sprindi jookseb ikka kuidagi ära. Tavarajal pidasin heaks tulemuseks alla 10minutist kaotust võitjale ja edasisest ei osanud midagi arvata, kuna treeningutel ei olnud lennukust olnud ja taastumine mõnest treeningust võttis palju aega. Tegelt kukkus asi nii välja, et sprindis kerisid jalad hästi ja tavarajal jõudsin terve rada pingutada. Ülejäänud kaks päeva näitasid siis ära, et kui olen korraliku tavaraja läbi jooksnud, siis on vaja rohkem kui ühte puhkepäeva taastumiseks. Eks tuleb trennis rohkem vaeva näha, siis jõuab kauem vastu pidada. Samas eelmine aasta sai Rootsis 11-ne päeva jooksul 8starti tehtud ja raske oli alles viimasel päeval. Aga siis ei olnud tavarada programmis.

Nüüd väike puhkus, paar nädalat raskemaid treeninguid ja siis MM. Hetkel on kõik samas seisus nagu aasta eest, seega on lootust, et augusti keskel on lennukus sees.

Kommentaare ei ole: