neljapäev, 11. august 2022

Tallinna MV sprint

Euroopa MV järgselt oleks hea meelega võistlemisest juhtme seinast välja tõmmanud, kuid kuna kohe järgmisel nädalavahetusel on kolm EMV-st, siis tuli natuke end sprindiorienteerumisega taas kurssi viia.


EM-i järgselt jäin sisuliselt kohe haigeks (peavalu, suur köha ja nohu), siis Tallinna MV-l startimine oli kahtluse all, kuid kuna palavikku polnud ja kergel sörgil jalad liikusid ehk ei olnud väga kurnatud EM-st, siis läksin ikkagi joonele. Eesmärgiks natuke sprindi rutiine meelde tuletada ja ka lahtijooks nädalavahetuseks.

Tallinna MV oligi kusjuures teine sprindivõistlus, esimene oli kevadel enne Jüriööd Tallinna MV öine, mis lihtsalt toimus ka sprindikaardiga. Ühel sprindipäevakul veel käinud ja üks treening veel ehk see ongi olnud sellel aastal sprinti panustamine.



Võistlusrada suurt peamurdmist ei pakkunud, natuke vaheldust tekitas vahepealne pargiosa. Suurimaks väljakutseks osutus punktide vale koha pealt võtmine. Nimelt 5.KP oleks pidanud olema sisenurk, mitte välisnurk. Kusjuures kaardil on müür, kuid legendi on järsak leiutatud. Ja 8.KP oli vale puu juures.


Tulemused. Platseerusin kahe sprindispetsialisti vahele.




5:KP. Kaardil on ületamatu müür. Legendis on kalju ja täpsustusena kalju all. Soorituse ajal lugesin kaardilt, et müür ja legendist täpsustust, et sisenurk. Alguses üles ja kui seal polnud, siis alla.


8.KP. Pilt tehtud kagu suunast. Tähis peaks olema vasakpoolse puu juures. Natuke vaieldav on, kas see puu on üldse kaardil, mille juures on tähis pandud.


Kaart kõikide punktidega.

Kommentaare ei ole: