esmaspäev, 13. juuni 2022

Tallinna MV lühirada

Tallinn MV lühirada toimus minu jaoks uue platsi peal, kunagi ammu oli seal Suunto Games, kuid siis jäi see vahele. Rajameister Margus Klementsov oli kokku meisterdanud päris mitmekülgse raja, kus oli kiiret männimetsa, mõnusat raba, väga aeglaselt läbitavat tuulemurdu ooside peal, mudast sood, heina kasvanud lageidaid ja muidugi ka reljeefipesad. 
Stardijoonel






Füüsiliselt üritasin ikkagi kiiresti joosta, kuid mootor polnud valmis päris kõrgetel pööretel pingutama. Sisuliselt oli keskmine pulss 10 lööki madalam, kui nädala eest.  Pärast Värska kiireid männimetsi võtab harjumine tiheda metsaga natuke aega, sageli oli tunne, et oled kusagil kinni ja edasi liikumine on vaevaline.

Tehniliselt jäi siin-seal parandamise varu. Kolmandast välja võinuks suuna korralikult võtta ja otse minna. 8.etapil jooksin peaaegu teeni välja, enne kui kaarega punktile tagant juures hiilisin. 9.etapp oli mõte otse minna, kuid vajusin vasakult peale, mäest ringi minnes ilmselt kiireim. 12.etapil liikusin justkui otse ja kõige kõrgema koha suunas, kuid mäe otsas selgus, et vasakul pool on kõrgem mägi ja ka punkt. 16.etapi lõpus üle soo alguses kõrval olevasse orvandisse ja siis õigesse. Kokku umbes 1,5minutit, mis on päris palju, kui mõelda puhtale sooritusele, kuid õnneks on need tähtsamatel võistlustel välditavad. Rajal meenub vähemalt üks kord, kui pidin endale meelde tuletama, et tegemist on võistlusega ja et ikka pingutaksin.




Soe ilm pani pärast finišeerimist istuma.




tulemused

teekond

Tallinna MV esimene ja teine koht


Kommentaare ei ole: