esmaspäev, 13. mai 2024

EMV sprint ja sprinditeade Haapsalus

Esimesed suvised meistrivõistlused peetud. Tammed olid Haapsalu tehnilisemaks joonistanud.

Minu füüsiline seis oli mõtlemapanevalt raske. Keha oli kuidagi lukus. Spetsialistiga olen üritan seda lahendada, kuid siiani on see õnnestunud ainult lühiajaliselt ja järgmisel hetkel on seis taas kehvapoolne. Kui ma ei oleks see kevad juba tundnud ja kogenud, et kuidas on kiiresti joosta, siis arvaksin, et vorm on lihtsalt see, mis ta on. Piltlikult on käsipidurid peal.

Sprinditeate vaatepunkt. Pilt: Tammed

Kui füüsiliselt on raske ja edasi liikumiseks peab justkui ekstra pingutama, siis fookus kaob soorituselt. Selle juurde veel lisada kastmeks segadust tekitavat korraldust, siis eksimused olid minu puhul laupäeval garanteeritud. Sooritus oli hektiline, kuid ikka pingutad lõpuni. Minuti jagu eksimusi. Lõppkoht ja kaotus oli esialgu kerge šokk, kuid tagantjärgi asjaolusid arvestavalt loogiline.

Tagatipuks sain pärast võistlust kogeda tugevat peavalu 4-5 tundi, mis viis mõtted selleni, et pühapäeval sprinditeadet ma ei soovigi joosta, kuna sellega lõhuksin oma keha veelgi. Pink oli lühike ja võrdväärset jooksjat asemele polnud panna, seega ma ikkagi läksin joonele. Hoidsin teist positsiooni, kiiremate vastu polnud taas jaksu. Plaaster haavale oli tiimi jõudmine tugevale teisele kohale. Hea, et niigi läks. Kas tegin endale liiga? Ei tea. Kas tegi paremaks? Vaevalt. Tuleb spetsialistide abiga edasi pusida ja leida lahendused.

Võistluse koduleht

Inviduaalne sprint


Sprinditeade



Hõbedane tiim


See aasta veel EMV-d:

8.juuni lühirada - Hintsiko - lennata Varstu lennuväljale

9.juuni teade - Hintsiko

31.august öine - omad joped teavad kus toimub

7.september tavarada - Küti - 20 aastat puhanud maastik, tõotab huvitav tulla

8.september veteranide teade - Küti - kui on kellega joosta

21.september pikk rada - Soontaga - ei osale, kuna kahjuks korraldajad/EOL ei vaata rahvusvahelist kalendrit, 5 päeva hiljem on MK tavarada Soomes.



Sprindi finiš. Pilt: Tammed.

Kommentaare ei ole: