teisipäev, 12. aprill 2022

Ziemeļu divdienas 2022

Hooaeg avatud, sellel korral Lätis. Kaks lühirada sobisid hetkel hästi plaanidesse ja täitsid eesmärgi köhida mootor talvisest tolmust puhtaks. 

Esimesel päeval olin orienteerumisega selgelt rohkem hädas, kuna tegemist oli kalendriaasta teise orienteerumisega. Rutiinid olid roostes, kuid sellepärast Lätti läksingi, et läbi võistlemise nurgad maha lihvida. Füüsiliselt oli hetkel suurim puudujääk just märjas soos jooksmine, mida esimesel päeval jagus kuhjaga. 

1.päeva teekond

1.päeva finišsirget sirge jalaga jooksmas

Teiseks päevaks omad väiksed järeldused tehtud ja pingutada oli pärast esimest päeva lihtsam. Rada muidugi võimaldas ka ühtlasemalt pingutada. Teise päeva pulsid olid kohe 5 lööki kõrgemad. Teise päeva rajal oli suurimaks väljakutseks punktile peale minek auke täis alal. Kahel korral eksisin sellega ja põhjuseks ilmselt oli see, et jätsin kompassi ühel hetkel unarusse ja hakkasin auke lugema, kuid mõlemal korral valesti.

2.päeva teekond

Mõlemal päeval sai  paremuselt teine aeg joostud, kuid kokkuvõttes õnnestus sekunditemängus üldvõit endale saada. Hea on hooaega alustada kõrgelt, täpselt sealt, kus eelmine hooaeg sai lõpetatud. Nüüd  Soome Kangasalaga lühikesele treeningkogunemisele, mille sisse mahuvad ka kaks tugevamat võistlusstarti.

koduleht

Tulemused



Maxima kotijooksu autasustamine

Kommentaare ei ole: