pühapäev, 5. mai 2013

Ilves-3 2.päev

Päev enne starti otsustasin üldse osa võtta, õnneks leidus vaba reservkoht. Pärast Viljandis toimunud krossijooksu olen olnud tatine ja öised unetunnid on olnud kasinad. Kuid sellegi poolest läksin starti, et saada natukenegi lisa vähestele o-startidele. Enamus rajast olid kahjuks mõtted mujal ja sooritus oli sellest häiritud.

Probleeme valmistas esimene etapp, kus oli raske hoomata reljeefi ja poollagedat ala. Mõistlik oleks olnud enamus/kõik lugemata jätta ja ainult suunaga peale lennata. Kaheksandasse minnes oli pidevalt tunne, et kaldun vasakule, aga tegelikuses ragistasin uljalt mööda rohelist, selle asemel, et valges metsas silgata. Nende kahe etapiga läks kaduma 45 ja 90 sekundit. Lisaks ukerdasin 15-16-17 etappidel imelikke teekondi pidi.

Vähemalt sai metsas jooksmise tunnet pisut juurde ja sai tunda omal nahal korralikku võsa, mida raja teine pool pakkus ohtralt. Õnneks puud polnud lehes veel.

võistluse koduleht


1. Erkki Aadli         Tammed        01:03.14   
2. Kristo Heinmann     Ilves            +1:25   
3. Silver Eensaar      Kobras           +3:22   




Tegijad jooksid samal ajal Rootsis Tiomilal. Hea ülevaate võistlusest leiab siit ja paremad palad öösel tehtud vigadest siit.

Kommentaare ei ole: