laupäev, 14. aprill 2012

Peko Kevad - astusin üle joone

Kui tegu poleks olnud EM katsevõistlusega, siis ei oleks end üldse välja ajanud. Aga kuna koondisse niisama ei lasta, siis oli vaja joonele minna. Ettevalmistus oli nigel, teisipäeval ja kolmapäeval ei teinud midagi. Neljapäeval lonkisin pool tundi rahulikult. Reedel tegin mõned kiiremad liigutused ka, et mitte lihtsalt ukerdama minna katsevõistlusele, vaid ka mingit kiirust omada. Kõike seda nii, et tunnen roides valu.

Enne jooksu võtsin valuvaigisti sisse, et roie väga segama ei hakkaks. Rajale läksin sellise mõttega, et jooksen seni, kuni valu lubab. Umbes 50minutit oligi selline tagasihoidlik valu, aga siis läks natuke hullemaks, aga kuna lõpuni jäi nii vähe, siis tegin töö lõpuni. Mingit kiirust mul muidugi ei olnud, mis paistab ka vaheaegadest ilusti välja, kus mul on ainult üks esimene vaheaeg ja seegi oli joostud võsas. Orienteerumisega mul probleeme polnud, seega kaotasin füüsilisega 6minutit parimale.

Kolm tundi pärast võistlust kodus kraadiklaasi alla pannes selgus, et olen igatpidi haigeks jäänud. Tegelikult juba hommikul ärgates oli suhteliselt veider tunne ja nina täiesti kinni, aga ei uskunud, et asi nii hull on. Seega juba võistluse ajal oli tõbi sees.

Kui mees ei saa aru, et on vaja end ravida, siis tuleb see selgeks teha. Haigus pani mind nüüd paika.
tulemusedvaheajad

1.ring
2.ring

Kommentaare ei ole: