neljapäev, 30. juuni 2011

Crescent-iltapika

Kolmapäeval toimus Tampere lähedal avakalju maastikul lühiraja võistlus. Päev varem tegin treeningu pisut sarnasel maastikul, kuid hiljem mõeldes olid maastikud üsna erinevad. Kuid mis juba treeningul silma jäi, et suuna hoidmisega on probleeme. Mingist hetkest hakkan reljeefi jälgima ja unustan suuna täielikult. Nüüd hiljem treeningut ja võistlust võrreldes saan väga hästi aru, miks paljudes kohtades kõhklesin või lausa valesti liikusin. Treeningul oli kõrgusjoonte vahe 5meetrit, aga võistlusel 2,5meetri joon.

Füüsiliselt oli võistlus raske ja kohe algusest peale. Jalad ei liikunud ja keha oli uimane. Orienteerumine oli konarlik ja kindlalt ei liikunud kordagi, pidevalt oli nagu enesekindlusest puudu. Võimalik, et see tuli füüsiliselt raskusest, üks mõjutab teist. Viga tuli kahe minuti jagu ja füüsilisega kaotasin võitjale umbes kaks minutit. Tundub nii, et hooaja esimese poole hoog on läbi saanud ja patareid on tühjad. Eelmisel aastal oli umbes sama seis pärast EOC-d ja Jukolat. Kerge pidur on juba peale tõmmatud ning pärast Kainuu o-nädalat tuleb rahulikult hooaja teiseks pooleks valmistuma hakata.
tulemused

Kainuu võistlus algab esmaspäeval ja loodetavasti juhtub mingi ime ja päris viimaseks ei jää. Stardis on väidetavalt 75meest. GPS-seuranta pakub võistluse jälgimise võimalust(v.a. sprint).

Euromeetingu programm on selline:
esmaspäev- sprint (3,5km ja 14min)
teisipäev- ühisstardist tavarada (13,9km ja 85min)
kolmapäev- puhkus
neljapäev- lühirada (6,3km ja 35min)
reede- viitstardist lühendatud tavarada (10,5km ja 60min)

Kommentaare ei ole: